Creatieve teksten en begeleiding van de vormgeving. Creatieve communicatie door WhatEls

Communicatie

Communicatie brengt verbinding

Succes begint met communicatie. Spelen bij u communicatievraagstukken en ontbreekt de tijd of creativiteit? Ik kan u helpen! Ik adviseer en organiseer communicatie trajecten waarbij het aankomt op de juiste tone of voice. Dat begint met luisteren. En vragen stellen. Met deze input ga ik voor uw organisatie aan de slag. Enthousiast, creatief en zorgvuldig. En altijd gericht op uw succes.

Hebt u behoefte aan een frisse blik van buiten en frisse ideeën om de basis te leggen voor succesvolle nieuwe communicatie? Of zijn in uw bedrijf alle basisingrediënten voor de communicatie al helder en hoeft het “alleen nog maar” even creatief vertaald en uitgewerkt te worden?  Ik spring graag in, in welk stadium dan ook.

Bel 06 – 520 525 69

Verrassend communicatie-concept nodig? Voor een uitnodiging, bijeenkomst, brochure of folder? Ik zet uw bedrijf onderscheidend op de kaart. Vanuit een verrassend andere invalshoek.

Verras mij ook!

Behoefte aan helder en praktisch advies? Ik zet creatieve ideeën om in concrete en uitvoerbare plannen. Duidelijke plannen die u zelf gemakkelijk kunt invullen. Geen capaciteit genoeg? Dan kan ik het oppakken en secuur uitvoeren.

Vertel mij meer!

Heldere teksten voor brochures, folders, product leaflets en websites nodig? Ik schrijf graag en met gevoel voor de situatie, doelgroep en specifieke doelstellingen. In prettige samenwerking met vormgevers komen de teksten daarna helemaal tot leven!

Lees meer over mijn teksten

Tevreden klanten

Wat klanten over mij zeggen

Andy Suzenaar, directeur Qlouds
“Projecten die door WhatEls worden uitgevoerd zijn oplossingsgericht en worden gekenmerkt door meedenken, creativiteit, pragmatisme, snelheid, een goede service en een grote dosis humor.”
Andy Suzenaar, Directeur Qlouds
Barend Meerkerk, PPP Agro Advies
“Els is een deskundige communicatie adviseur die op een vlotte, deskundige en plezierige wijze haar opdrachten uitvoert.”
Barend Meerkerk, Eigenaar/adviseur PPP Agro Advies
Mark Kusters, Algemeen Directeur van BOS
“Els steekt persoonlijk veel tijd in het écht begrijpen van de business van haar klant en heeft daardoor samen met haar businesspartners een uitstekende vertaalslag weten te maken voor BOS.”
Mark Kusters, Algemeen Directeur BOS BV
DIck ten Hove van Fleet Support
“WhatEls heeft een uitstekend gevoel voor onderlinge relaties en de verschillende belangen en weet dit met creativiteit goed om te zetten naar heldere marktproposities.”
Dick ten Hove, founder & owner YOR24