Tekst door Els van Westrienen staat voor effectieve teksten met een lekker sausje!

Tekst

De juiste ingrediënten voor een pittige tekst!

Even een tekst schrijven over een nieuw product, een uitnodiging voor een evenement, een foldertje… Dat kunt u zelf wel even, toch? U pakt een kop koffie en gaat ervoor zitten, maar dan… niets. Het scherm blijft angstvallig leeg. U weet niet waar u moet beginnen. En ineens zijn er weer andere dingen te doen. Weg momentum.

Herkenbaar? In dit soort situaties kunt u mij rustig bellen voor hulp. Ik vraag eerst door over het hoe en waarom. Als ik alle achtergrondinformatie heb, ga ik voor u aan de slag.

BEL 06 – 520 525 69

Het resultaat? Een goed beeld van de doelgroep en wat die doelgroep nodig heeft. Heldere teksten met een duidelijke boodschap. Een lekker lopend verhaal. Teksten die uitnodigen tot actie.

Dat wil ik ook!

Van brei tot heldere boodschap?
Heeft u al veel materiaal om een brochure mee te vullen, maar komt u niet verder? Ik kan helpen met de juiste vragen stellen en het tot de kern komen. Voor essentiële informatie-overdracht en de gewenste ‘tone of voice’. Zodat de brochure de taal van uw doelgroep spreekt, antwoord geeft, en aanzet tot actie!

Laten we eens kennis maken!

Wat zeggen uw klanten over uw bedrijf, over uw product? Hun ervaringen, hun ambities en uitdagingen spreken boekdelen. Soms letterlijk. Als onafhankelijke communicatie adviseur interview ik graag uw klanten en verwerk de uitkomsten in positieve teksten voor een boekje, brochure of uw website.

Stuur mij maar een paar voorbeelden!

 

Tevreden klanten

Ik heb onder andere tekst mogen schrijven voor:

Wat klanten over mij zeggen

Judith Kielman van p2
“Heb je iemand nodig die meedenkt over communicatie? Vraag Els, zij denkt mee, schrijft prettig leesbare teksten voor websites, folders, artikelen, uitnodigingen etc.”
Judith Besselink, Judith Besselink, p2 Projectmanagement
Jolien Koole, Koole Communicatie
“Het is een feest om met Els samen te werken. Veel humor, professioneel en zeer veelzijdig.”
Jolien Koole, Koole Communicatie