Els van Westrienen

Ik ben een ondernemende professional op het gebied van communicatie en strategieontwikkeling, organisatie en uitvoering van communicatievraagstukken,  tekstproductie en evenementorganisatie. Ik heb brede ervaring bij zowel (semi) overheidsinstellingen als in het bedrijfsleven.

“Els krijgt alles voor elkaar en het wordt nog een feestje ook.”
Deze uitspraak van een van mijn opdrachtgevers zegt eigenlijk precies waar ik voor sta: kwaliteit én een prettig contact. Voor mij een belangrijke voorwaarde om samen resultaat te behalen. Vanuit openheid en vertrouwen, pragmatisch en liefst ook met humor!

Wat kan ik voor jou betekenen? Laten we eens bellen!

Telefoon 06 – 520 525 69
E-mail [email protected]

KVK 11061828
BTWid: NL001922450B10

Els van Westrienen

Bekijk hier enkele resultaten

Krimpenerwaardekrant

De Krimpenerwaardekrant, special over lokaal agrarisch ondernemerschap

Op grond van morgen - Proeftuin Veenweiden

Prikkelende campagne ‘Op grond van morgen’ voor 25% ammoniakreductie in de veenweiden

Proefpolder kringlooplandbouw

Brochures Proefpolder Kringlooplandbouw

netvlist

Netvlist, een 6-delige serie over waterinfiltratie in de polders bij Vlist