Organisatie advies en evenementen organisatie

Organisatie

Een doelgerichte aanpak die altijd in de roos is!

De organisatie van een zakelijke bijeenkomst is een communicatiekans die om meer vraagt dan een fraaie locatie en koffie met de plaatselijke lekkernij. Het is úw kans om een boodschap over te brengen op de manier die u wilt. Maar is die boodschap van de organisatie al wel duidelijk genoeg?

Ik kijk samen met u van een afstandje naar de organisatie, doelstelling en boodschap. En stel kritische vragen. Dan worden zaken vaak helderder. En zo ontstaat een goede basis voor een nieuw beeld naar buiten. Een organisatie die gezien mag worden. Tijdens een perfect georganiseerde bijeenkomst.

BEL 06 – 520 525 69

Is ‘t duidelijk waar uw bedrijf voor staat? Wat zijn de voordelen van uw producten of diensten voor uw klanten? Wat zijn de ambities en uitdagingen waar u uw klanten bij helpt? Als onafhankelijke en externe partij krijg ik dat voor iedereen boven water. Die kijk op uw organisatie is de basis voor succesvolle communicatie!

Denk maar mee met ons!

Het zijn de kleine dingen die het doen… Door toepasselijke catering, entertainment en aankleding. Ik zorg ervoor dat elke schakel weet wat u als klant wilt. En welke details daarbij van doorslaggevende waarde zijn. Kortom, ik ben de spin in het web die enthousiast en met alle aandacht zorgt voor een volledige uitvoering.

Wat kan ik voor u organiseren?

U wilt natuurlijk dat uw evenement geheel naar wens verloopt. Daar zorg ik voor! Heeft u binnenkort ook een evenement op stapel staan en gaat het goed en creatief uitvoeren veel tijd kosten die er binnen de organisatie eigenlijk niet is? Schakel mij in!

Mag ik meedenken?

Tevreden klanten

Wat klanten over mij zeggen

Inge Westerdijk van ArtEZ
“Els is bijzonder goed in het organiseren van evenementen en weet mensen te motiveren. Ze is helder en betrouwbaar in de zakelijke afspraken. Je kan een project van het begin tot het eind aan haar toevertrouwen.”
Inge Westerdijk, Senior communicatieadviseur ArtEZ
Judith Kielman van p2
“Els verdiept zich in de organisatie, de positionering en de medewerkers. Een genot om mee te werken.”
Judith Kielman, p2 Projectmanagement
DIck ten Hove van Fleet Support
“WhatEls heeft een uitstekend gevoel voor onderlinge relaties en de verschillende belangen en weet dit met creativiteit goed om te zetten naar heldere marktproposities.”
Dick ten Hove, founder & owner YOR24